top of page
DSC_0736.JPG

Over Larix Hoveniers

Wie wij zijn

Deskundig van kleine klus tot complete tuinaanleg

Larix Hoveniers Assen wordt gerund door de trotse eigenaren: Arend Vorenkamp en Ger Mooijweer. Wij werken al meer dan 40 jaar met passie vanuit ons hart en tuin(nieren).

Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een compleet nieuwe tuin, samen met onze vaste medewerker Sven Hoekstra, gaan wij elke keer weer met enthousiasme aan de slag, om er samen met de klant iets moois van te maken.


Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud, dat is de kracht van Larix Hoveniers, dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin!

familietuin6.JPG
Selectie_5.jpg

Ons team

Arend.jpg

Arend Vorenkamp

Eigenaar

Ger.jpg

Ger Mooijweer

Eigenaar

Sven.jpg

Sven Hoekstra

Medewerker

Onze certificaten

Als ervaren hoveniers vinden we het belangrijk om maatschappelijke verantwoording te nemen. Daarom zijn certificaten voor ons belangrijk. Wij willen namelijk het beste voor onze klant, medewerkers en het milieu. 

2020_0656_VHG_logo_lid_van_-_RGB.png
erkend_leerbedrijf.png

VHG Garantiecertificaat

De Larix Hoveniers Assen is aangesloten bij de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Met dit certificaat weet u zeker dat u te maken heeft met een professionele hovenier. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk en gedetailleerde offerte ontvangt. U kunt zorgeloos genieten, vertrouwend op de kwaliteit van uw VHG-hovenier. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan pakken we dit graag samen met u op.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf kunnen wij studenten een goede en veilige werkplek bieden om praktijk ervaring op te doen in het werkveld. Persoonlijke aandacht en coaching vinden we belangrijk, daarom krijgt iedere student een praktijkopleider. Elke student wordt bij ons gezien als volledig medewerker en we doen er alles aan om alle studenten op te leiden tot vakbekwame medewerkers. Daarnaast werken wij nauw samen met scholen, om de student zo goed mogelijk te begeleiden.

Cetificaten
bottom of page