familietuin6.JPG

Privacybeleid

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om

Privacyverklaring

Larix Hoveniers Assen hecht waarde aan bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we u uitleggen hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Larix Hoveniers Assen houdt zich in alle gevallen aan de wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. (AVG) De AVG is bedoeld om de persoonsgegevens van u en onze klanten te beschermen.

Verwerking van persoonsgegevens

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Dit kan door de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden

  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen

  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

Geautomatiseerde besluitvorming

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Larix Hoveniers Assen neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Larix Hoveniers) tussen zit.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan direct contact met onze website beheerder contact op via info.cemcommunication@gmail.com.

Bewaartermijn

Larix Hoveniers Assen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

U kunt alle cookies op uw computer wissen en u kunt uw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Delen van persoonsgegevens met derden

Larix Hoveniers Assen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Larix Hoveniers Assen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Een voorbeeld hiervan is onze website beheerder die toegang heeft tot verwerkte informatie op onze website.

Binnen de Eurpese Unie

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Larix Hoveniers Assen gebruikt alleen technische en functionele cookies. Deze analytische cookies maken geen inbreuk op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

 

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Larix Hoveniers Assen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@larix-hoveniers.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Larix Hoveniers Assen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging

Larix Hoveniers Assen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Larix Hoveniers van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan

  • We nemen de AVG wet als leidraad in het verwerken van belangrijke gegevens en informatie

  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen

  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten

Contact

Hoveniersbedrijf Larix v.o.f.

Pottenbakkerstraat 33
9403 VX Assen
Tel: 0592 - 37 55 44

Email: info@larix-hoveniers.nl

Openingstijden

Maandag       08:00 - 17:00

Dinsdag         08:00 - 17:00

Woensdag     08:00 - 17:00

Donderdag    08:00 - 17:00

Vrijdag           08:00 - 17:00

Zaterdag        Gesloten

Zondag          Gesloten

© Larix Hoveniers 1958 - 2021